Findit 4 Dogs
Slider

Voorstellen

Mijn naam is Marike Jonker, en ik woon samen met mijn man Luuk in Nagele. Op dit moment hebben wij 4 Ierse Setters.

Ik heb ruim 25 jaar full time in de gezondheidszorg (mensen met een verstandelijke beperking) gewerkt, maar heb in 2014 besloten om dit nog maar voor een klein deel te blijven doen. Ik wilde meer tijd voor mijn honden, en onze Ierse Setter kennel “Of the Autumm Sun” Daarnaast wilde ik ook graag wat ondernemen met andere honden. Vandaar dat ik ben begonnen met een  hondenuitlaatservice.

De opleidingen die ik heb gedaan zijn: KK1 ,de basiscursus bij O&O en Vakbekwaamheid Besluit houders van dieren, hond en kat. Verder heb ik meerdere seminars gedaan zoals: pijn bij honden, puppy curcus, epilepsie bij honden en EHBO.
Ik heb een tijdje les gegeven op een hondenschool, en ook op mijn stage in het asiel heb ik veel geleerd.

marike@findit4dogs.nl

Vliegtuigweg 3c 8308PL Nagele

06 27397012